För mycket saker för utrymmet

27 november 2019 Lily Hansen
För mycket saker för utrymmet

Det finns tillfällen i livet då man kan behöver mer ytor än vad man har tillgång till. Det kan vara ett arv, när man blir sambo, om man ska flytta utomlands, när man ska flytta men avflyttningen sker tidigare än inflyttningen. Eller om man som företag får leveranser innan det finns plats på lagret, eller i butiken. Det kan finnas en mängd olika anledningar till att man helt enkelt inte får plats med alla sina ägodelar.

 

 

Förvaringsmöjligheter

 

Om man bestämt sig för att man behöver mer plats så är det dags att söka ett företag som till exempel Storage i Uppsala, som kan erbjuda magasinering. Företag som erbjuder magasinering har lokaler i olika storlek där man riktar sig till olika kunders behov. En del lokaler avsedda för magasinering av mindre mängd tillhörigheter har lokaler som ser ut som källarförråd. Där varje kund har sitt förråd med egna nycklar, eller koder. Det finns både täckta förråd och gallerförråd. Kunder som däremot har behov för större mängder magasinering kan få delar av ett större magasin, ett visst antal hyllor eller hela magasin för sig själva. Vad man än väljer så är det viktigt att man väljer ett företag som tillhandahåller magasinering med godkända lås, larm och gärna även avtal med vaktbolag så man kan vara säker på att tillhörigheterna är säkra.

 

Mertjänster

 

Företag som erbjuder magasinering har ibland fler tjänster på sin meny. Så om man till exempel behöver magasinering i samband med en flytt så kan man också få hjälp med själva flytten och kanske även flyttstädningen. Eller så behöver man hela paketet med packning, demontering och montering av möbler, tunga flyttar som pianon samt avveckling och återvinning. Eftersom flytt efter magasinering är detsamma som flytt från hem eller lokal, så går alla dessa tjänster även att beställa när man ska flytta sina tillhörigheter efter magasineringen.

Fler nyheter