Hur du bär din keps på rätt sätt

28 oktober 2022 Helen Johansson

editorial

Olika sätt att bära din keps

Det finns många olika sätt att bära en keps. Vissa bär den baklänges, andra i sidled och vissa bär den till och med ovanpå huvudet som en krona! Men det finns bara ett sätt att bära en keps på rätt sätt, och det är med kepsen framåt. Här är skälet till detta:

image

Tänk över hur du bär din keps

Den håller solen borta från ögonen
Låt oss erkänna att solen kan vara ganska bländande ibland. Och när du försöker gå igenom din dag är det sista du vill göra att ständigt skelna på grund av solen i ögonen. Det är där en bill kommer väl till pass! Om du bär din keps med skölden framåt hjälper du till att hålla solen borta från ögonen så att du kan se vart du är på väg.

Den håller ansiktet varmt
När det är kallt ute är det sista du vill att ditt ansikte ska frysa. Men om du bär din keps med skölden bakåtvänd kommer all den varma luft som din kropp genererar att försvinna ut genom bakhuvudet. Och vi vet alla att det inte är bra! Om du bär din keps med skölden framåt kommer all värme att stanna kvar och hålla ansiktet varmt och fräscht.

Det ser bättre ut
Låt oss vara ärliga, att bära en keps bakåt eller i sidled ser bara lite dumt ut. Men att bära den med skölden framåt? Då ser det riktigt snyggt ut! Om du vill se bra ut i din keps, se till att du bär den på rätt sätt.

Där har du det! Nu vet du hur du ska bära din keps på rätt sätt – med skölden framåt. Så nästa gång du ger dig ut i världen, se till att du har din keps på rätt sätt! Tack för att du läste och hoppas detta blogginlägg var till någon hjälp!

Fler nyheter